Når man skal skrive en hilsen til en man har kær, så bør man sætte sig ned i god tid og tage sig den tid, det nu engang tager at få skrevet et par gode og kloge ord.

Når man nu er i gang, så kan det også altid give mening at indsætte et citat. Med et citat så gør man samtidig at ens hilsen kommer til at skille sig ud, og det er altid et stort plus.

Der er mange citater at vælge imellem, og det er muligt at tage fx et klogt eller et sjovt citat og inkludere i sin hilsen.

Citat med i hilsen

Hvis du sidder og skriver en hilsen eller et måske et fødselsdagskort lige nu, så kan du finde masser af inspiration på korthilsen.dk.

Et klogt citat giver stof til eftertanke

Med et klogt citat om livet eller noget andet, der giver du modtageren noget at tænke over. Man giver altså stof til eftertanke. Et klogt citat kan være alt lige fra at komme med en vigtig sandhed om livet, eller noget med hvor vigtigt det er at man stræber efter sine drømme.

Mulighederne er rigtig mange, og hvis du ikke selv har lyst til at finde på et selv, så kan du altid finde hjælp.

Person der skriver en hilsen

Et sjovt citat giver et smil på læben

At kunne få et godt grin eller måske et stort smil frem er næsten det eneste, man behøver. Derfor bør der stå noget sjovt og opfindsomt i kortet eller i ens hilsen.

Kan du ikke finde på noget umiddelbart, så sæt dig ned og skriv nogle stikord ned, eller måske nogle ord, der relatere sig tilbage til ting I har oplevet sammen.

Håndskrift på papir

Det bliver mere mindeværdigt

Når alt kommer til alt, så gælder det om at vise modtageren at man har tænkt ekstra meget på ham eller hende. Det gøres bedst ved at lave kortet eller sin hilsen på en måde så det altså også inkludere nogle sjove eller kloge ord.