Citater fra kendte og fiktive personer

Er du på udkig efter et godt citat fra en kendt person? Så er du kommet til det rette sted! For hvad end du ønsker at hænge et inspirerende citat på væggen derhjemme eller mangler et berømt citat til en tale, så kan du være sikker på at finde det her.

Se med lidt længere ned på siden, hvor du b.la. finder citater fra kendte danskere og fra fiktive personer. 

Kendte personer er som oftest berømte for meget mere end deres særegne talent eller arbejde. For selvom du ikke interesserer dig for politik, finurlige opfindelser eller Tour de France, kender du helt sikkert til flere af Winston Churchills, Storm P’s og Jørgen Leths citater.

Lad dig inspirere af de vise ord og sjove citater om alt mellem himmel og jord. Du finder et hav af gode citater fra kendte personer her på siden!  Her er både citater fra kendte danskere og fra udenlandske.

Fantastiske citater fra kendte og fiktive personer

Du kan næsten ikke andet end trække på smilebåndet og blive varm om hjertet ved synet af:

”Folk siger, at ingenting er umuligt, men jeg laver ingenting hver dag” – Peter Plys.

Citater fra kendte og fiktive personer er perfekte til dig, der har været fan af Peter Plys og Einsteins relativitetsteori lige så længe, du kan huske, og til dig, der leder efter gode citater fra berømte danskere, du kan bruge i din bryllupstale eller kommende eksamensopgave.

Kender du én, der er helt vild med en berømt person eller karakter, er det oplagt, at du printer et godt citat fra vedkommende ud, indrammer det og giver det i gave til ham eller hende.

Du finder et hav af fantastiske citater fra kendte danskere og fiktive personer herunder. Er du på udkig efter et citat til en særlig anledning eller person, kan du formentlig finde det via vores citatoversigt.