Står du midt i en renovering, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at du skal tage stilling til mange ting. Eksempelvis skal du sikre, at dit hjem bliver som ønsket, mens du også pludseligt skal tage stilling til nye ting i forhold til indretning, og hvordan du igen skaber en rød tråd i rummene.

Der findes et hav af indretningsmuligheder, og det kan være svært at finde ud af, hvad man egentligt kan lide. Kan du godt lide citater, giver de dig et godt grin, eller er de med til at motivere dig i en travl hverdag, så kan det være, at du bør indrette med dem.

Herunder kan du få inspiration til, hvordan du kan pynte hjemmet op med citater efter en renovering, så du kan give boligen et frisk pust og et hint af personlighed.

Sørg for at finde citater der passer ind – både til familien men også til huset

Du kender sikkert i forvejen til masser af citater, men når man skal indrette med dem, kan man pludseligt blive meget idéløs.

Måske synes man ikke, at man egentligt kan finde et citat, der passer til familien, eller måske har man bare svært ved at finde ud af, hvordan det kommer til at se ud i hjemmet. Det er dog blevet meget populært at indrette med citater, da det kan give huset en hyggelig stemning, mens det også er med til at udstråle personlighed.

Ønsker man, at ens hus er hjemligt og hyggeligt at opholde sig i, kan citater være med til at underbygge netop den stemning. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at finde nogle citater, der passer ind – både til familien men også til huset.

Inspiration kan findes mange steder

Når man står midt i en renovering, kan det være svært at være kreativ – især hvis ens tanker er et helt andet sted. Dog kan det at finde citater være et godt afbræk fra byggerodet og de mange beslutninger, og derfor kan man også hurtigt komme til at bruge mange timer på at finde de helt rette citater til hjemmet. Er du på bar bund, kan du finde citater mange steder.

Måske finder du gamle fødselsdagskort, måske søger du efter inspiration på nettet eller måske spørger du venner og familie til råds. Når man indretter med citater, er der intet facit, og du er derfor også selv 100 % herre over, hvilke citater du vælger at bruge i dit hjem.

Citater kan pifte ethvert køkken op

Vælger man at indrette med citater i hele huset, så bør man også finde et eller flere til køkkenet. Har du eksempelvis valgt et smukt egetræskøkken, kan du med fordel give det lidt kant med et citat omkring bacon, Nutella eller noget helt tredje.

Et citat medvirker til hyggestemningen, hvilket kan være en god stemning at have i køkkenet, da det typisk er mange familiers samlingspunkt. Pynt én eller flere vægge med citater og oplev hurtigt forskellen.