Sjove, underholdende eller filosofiske citater kan nemt forenes med mode og accessories. En almindelig T-shirt får for eksempel et helt nyt udtryk, når der kommer et citat på. Det samme gælder gravering på et smykke eller lignende. Læs med her, og få gode idéer til at bruge citater.

Et citat er en kort sætning eller påstand, som giver mening for netop dig, og som betyder noget særligt for din historie eller livssyn. Citatet kan være fra af en kendt person, men kan også være af en ukendt ophavsmand eller -kvinde.

Eksempler på citater er:

  • Folk siger at ingenting er umuligt, men jeg laver ingenting hver dag – Peter Plys
  • Fantasi er vigtigere end viden – Albert Einstein
  • Folk er ligeså lykkelige, som de beslutter sig for at være – Abraham Lincoln

Vis omverdenen, hvem du er, med citater

Hvilke citater du bedst kan lide, fortæller andre en hel del om, hvem du er, og hvad du tænker om livet. Mangler du inspiration til noget, du går op i, så læs om miljøbevidsthed, livsstil og meget mere på brugerguiden.dk.

Når du gerne vil bruge citater i mode eller på accessoires, så kan du gøre det på flere forskellige måder. Det kræver blot, at du er en smule kreativ.

Her har vi samlet en række forslag til at bruge citater på en sjov måde, så du kan vise omverdenen, hvad du står for.

Citat på et billede til hjemmet

Gør din boligindretning mere moderne med et flot billede med et citat i. Billedet kan komme til at se rigtig flot ud i din indretning.

Til køkkenet kunne et citat om mad være sjovt. For eksempel: “Life is uncertain eat dessert first”. Men citater om lykke kunne også være passende, som dette: ”Do more of what makes you happy”.

Hvis du ikke har lyst til at sætte et billede op, kan du købe wallstickers med citater eller bogstaver/skabeloner, der kan overføres direkte på væggen.

Tekst på tøj

En almindelig T-shirt eller en top får et helt nyt udtryk med et citat på. Du kan enten købe en T-shirt fra ny, der allerede har et citat, eller du kan få et påtrykt. Du kan finde moderne tøj med citater online. Find inspiration på mode-bloggen.dk.

Du har også muligheden for selv at skrive det på. Det kræver dog at du køber en tusch specielt til tøj, og at du måske ikke har verdens værste kragetæer som håndskrift.

Smykker med gravering

På nettet kan du finde et stort udvalg af smykker, som du kan købe med gravering. Her har du muligheden for selv at bestemme, hvilket citat du vil have på smykket.

Det kan være et citat om kærlighed til din kæreste. Det er en rigtig personlig gave og en god måde at bruge citater på accessories.

Citat på en taske

Køb en taske med et citat på, eller påsæt selv et godt et på din taske. Det er en nem og hurtig måde at gøre håndtasken eller skoletasken meget mere personlig.

Find inspiration til gode citater her.