Der er ikke noget, som er mere motiverende end citater – særligt ikke, når de kommer fra en mand som Arnold Schwarzenegger, der om nogen har formålet at gøre sig bemærket på vores lille planet. Læs nogle af de bedste her.

Arnold Schwarzenegger behøver formentlig ikke nogen nærmere introduktion, da de fleste er bekendte med det østrigskfødte muskelbundt, der har gjort karriere indenfor alt for bodybuilding, musik, film og politik.

Hvis du er seriøs omkring din træning, er der stor sandsynlighed for, at Arnold Schwarzenegger er blandt dine store idoler. Han har om nogen formået at få det maksimale ud af din krop – han har endda gjort den til sit særlige brand og sin levevej.

3 træningscitater fra Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger er blandt de absolut mest kendte skikkelser indenfor styrketræning og bodybuilding. Han er symbolet på en muskuløs mand, og han har opnået det, som mange andre kun drømmer om.

Derfor er hans citater også så inspirerende – de er med til at motivere, samtidig med at de altid har en klog og opfindsom pointe, der får dig til at bevare modet. Derfor får du herunder tre citater fra Arnold Schwarzenegger, der kan motivere dig til at opnå resultater i forbindelse med din træning. Du kan læse mere om træning og fitness hos Fitfact.dk.

– “The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100 percent”

Ovenstående citat siger noget om, at du kan gøre, hvad du vil, hvis du bare tror nok på det – og hvis du er villig til at ofre det, det kræver. Arnold er et pragteksempel, da han selv er slået igennem i USA.

Samtidig har han haft en stor karriere indenfor politik, hvilket man umiddelbart ikke ville forbinde ham med, før han rent faktisk lykkedes med det.

– “Failure is not an option. Everyone has to succeed”

Her er et citat, der siger noget om Arnold Schwarzeneggers mindset. Det er simpelthen ikke en mulighed at fejle, hvorfor du er nødt til at gå efter at lykkedes i stedet. Du kan ikke bare lægge dig fladt ned og give op.

– “You can’t climb the ladder of success with your hands in your pockets”

Du kan ikke forvente, at tingene bare kommer dumpende ned fra himlen. Du er nødt til at kæmpe for det, og det er også tilfældet med træning. Hvis du vil opnå resultater, kræver det, at du gør en stor indsats – og så skal det nok lykkes i sidste ende.