Hvem elsker ikke et sjovt citat? Det kan bruges til at løsne humøret, det kan bruges som et underholdende indslag til festlighederne, det kan bruges som en kæk kommentar på Facebook, eller det kan bruges i indretningen derhjemme.

Mulighederne med et sjovt citat er mange – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen. Og der er ingen tvivl om, at sjove citater, og citater generelt, er oppe i tiden. Så vær med på moden, og find de sjoveste citater via din tablet.

Find din næste tablet her

Ejer du ikke en tablet? Eller er den nuværende for langsom til at finde sjove citater i tide til de store begivenheder? Så er der heldigvis håb forude. Find din tablet her og bliv klar til den næste højtidelighed, hvor du skal have alle de sjove citater klar til aftenen.

Hvis du ikke har råd til en tablet, fordi du har lagt en stor indsats i julen eller på arbejdet, som Edna Ferber, så sjovt bemærker her: “Hvorfor er julen som en dag på kontoret? Du gør alt arbejdet og en tyk mand i jakkesæt får al æren.” Ja, så frygt ej. Du kan nemlig køb en tablet på afbetaling, og dermed løbende betale af på din nye tablet uden de store omkostninger.

Så behøver du ikke at bekymre dig om store kontante betalinger, men i stedet kan du fokusere på et utal af sjove citater, som du kan finde via din tablet lige her.

Sjove citater om alt

Her på siden finder du en lang række sjove citater, om alt lige fra alder til forholdet mellem mænd og kvinder. Så ligegyldig hvilken lejlighed, som du har brug for et humoristisk input til, så er der ingen tvivl om, at du kan finde alle de sjoveste citater via din tablet her på siden.

For eksempel, så kan du finde underholdende indslag til den næste runde fødselsdag, som: “Du ved, du er ved at blive gammel, når lysene koster mere end kagen.” – Bob Hope.

Eller måske, du skal holde tale til et bryllup, hvor brudgommen har fundet sig en smuk ung kvinde. Her vil det nemlig være oplagt at citere Johnny Madsen: “Man skal altid ta’ kvinder så smukke, at de er til at komme af med igen.” Ligegyldig, hvad årsagen er, så er der ingen tvivl om, at du her kan finde alle de sjoveste citater via din tablet.