Elsker du sjove ordspil og citater og kunne du godt tænke dig at have lidt forskellige citater og ordspil hængende i dit hjem, som en form for kunst? Der findes plakater, wallstickers og meget andet gøgl, der gør det muligt for dig at dekorere dit hjem med lige de ord du falder mest for, men hvad om du selv laver din kunst til væggen?

Forandring er godt og helt normalt, men nogle ting holder ved hele livet

Dekorering af hjem med kunst og billeder kan være sjovt og samtidig er det med til at man som person lige får mærket efter, hvad den personlige stil egentlig er blevet til efterhånden. Du har helt sikkert ikke den samme smag for udsmykningen af et hjem, når du er 18 år som hvis du er 38 år og det er helt normalt.

Vi er konstant i forandring, både personligt og fysisk og det er kun godt. Hvis ikke du forandrer dig og vokser med de ting du lærer og oplever igennem tiden, vil der være noget helt galt. Derfor skal du blot omfavne din forandring og se det som en forvandling. 

Der er dog ting hvor vi holder fast i hvad vi egentlig godt kan lide at se på og høre på. Det kan være i musikkens verden hvor vi har en stor kærlighed til et bestemt band, der hænger fast og det kan også være kærligheden til at lege med ordkløveri og bruge citater. Men skal vi have et citat hængende i hjemmet, fordi vi ved at det er noget vi i hvert fald vil elske at se på i mange år frem, så kan det være dyrt, medmindre du går i dit kreative jeg og finder dine kuglepenne frem selv.

Gør det selv og spar en masse penge 

Der findes et hav af plakater og posters med de helt perfekte citater, men før at man får disse citater købt og smidt i glas og ramme til at kunne hænge og pynte i hjemmet, er det blevet til en halv formue der er brugt alene på ét citat. Det er der heldigvis råd for.

Har du en håndskrift som du godt kan stå ved, så skal du blot erhverve dig nogle gode kuglepenne eller tuscher og finde det citat eller det ordspil du gerne vil have hængende. Herefter finder du et hvidt papir i den størrelse du ønsker dit citat skal være skrevet på. Du kan også finde et farvet stykke papir, hvis du ønsker mere spræl og farve til dit hjem.