Vi har hos Citat-om-alt.dk valgt at støtte befolkningen i Ukraine. Krisen er forfærdelig, og den største taber er civil befolkningen i Ukraine. Vi vil gerne hjælpe både dem, der flygter ud af landet, men også dem, der af den ene eller anden grund stadigvæk er i Ukraine. Der kan være mange forskellige grunde til, at folk er fanget i Ukraine.

Det er ikke alle, som har muligheden for at flygte. Andre er fanget i deres byer, hvor de ikke har adgang til medicin, mad og drikke. Derfor har vi hos Citat-om-alt.dk et ønske om at hjælpe de mennesker, der virkelig har brug for hjælp lige nu.

Humanitærhjælp er førsteprioriteten

Den humanitære krise i Ukraine gør lige nu, at helt almindelige mennesker ikke har adgang til basale nødvendigheder som mad og medicin. Det er grunden til, at vi gerne vil hjælpe til. Vi har været med til at samle penge ind til Røde Kors. 

Røde Kors hjælper til i nabolandene med at oprette flygtningecentre, hvor de forsyner dem med mad, medicin og tæpper. Derudover så går pengene også direkte til befolkningen i Ukraine, hvor man arbejder hårdt for at få mad og medicin ind til den pressede befolkning. Her arbejder Røde Kors primært i det sydvestlige Ukraine.

Sådan foregår indsamlingen

Måden, hvorpå vi hjælper med at samle ind, er, at vi laver gratis udgivelser på vores side, som vores støttere betaler for. På den her måde kan pengene gå direkte til Røde Kors. Det er altså alle penge, der går direkte til Røde Kors. 

Der er indtil nu samlet lige omkring 300.000 kroner ind til den ukrainske befolkning. Det er helt vildt mange penge. 

Du kan se de andre sider, som også har hjulpet med til indsamlingen herunder. Der skal lyde en stor tak til alle bidragsyderne, som har gjort denne indsamling mulig. 

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Læs mere om støtteprojektet her.