Til ethvert bryllup er det vigtigt med nogle gode og sjove bryllupsindslag fra gæsterne, som er med til at gøre den store dag til én, man aldrig glemmer. Hvis du vil gøre bryllupsindslaget til noget helt specielt, kan du med fordel bruge nogle gode og kendte citater i dit indslag. Her følger en række gode tips.

Skriv en sang med gode og kendte citater

Hvis du vil gøre den store bryllupsdag til én, du aldrig glemmer, kan du med fordel skrive en sang, som indeholder nogle gode og kendte citater i teksten. Det kan være et kendt citat fra en film, som brudeparret kan lide – eller måske et par linjer fra en sang, som betyder noget for dem. Lige meget, om du vælger at skrive en sang eller en tale, er det en god idé at fylde den med kendte citater.

Få en sanger til at hjælpe dig

Hvis du ikke selv har lyst til at synge foran brudeparret og gæsterne – eller måske bare ikke har talentet – så er der heldigvis hjælp at hente. Du kan med fordel booke en professionel sanger, til at hjælpe dig med bryllupsindslaget. Der findes mange dygtige og talentfulde sangere, som er klar til at hjælpe dig med dit indslag til den store dag.

Hyr en pianist til at spille

Hvis du vil gøre bryllupsindslaget endnu mere spændende, kan du hyre en pianist, som kan komme forbi og spille. På den måde kan du også få noget baggrundsmusik til dit bryllupsindslag og overraske brudeparret. Der findes mange dygtige pianister rundt omkring i Danmark, som er klar til at rykke ud og hjælpe med lige præcis dit bryllupsindslag, så det bliver noget helt specielt. 

Hvilke citater skal jeg bruge?

Du bestemmer helt selv, hvilke citater du vælger at bruge i sangen eller talen. Det vigtigste er, at citaterne er nogle, som brudeparret kan genkende og forstå. På den måde er du sikker på, at de citater, du vælger at bruge, giver mening for brudeparret. Der er rigtigt mange gode og kendte citater fra både film og musik, som du kan vælge at bruge til din tale eller sang. Du kan f.eks. finde inspiration på denne liste med citater om kærlighed.

Det kan være, at der er en helt speciel sang eller film, som brudeparret har et sjovt eller romantisk minde om. Der er mange muligheder når det kommer til at vælge gode og kendte citater, det vigtigste er at det giver mening for brudeparret. Ja, verden er fuld af citater, så det er bare med at finde et, som du mener passer perfekt til det nyudklækkede brudepar.