Når den blå bog skal udarbejdes, er det en god idé at inkludere en række citater og forskellige bommerter. Det er sjovt at tænke tilbage på, når man efter en årrække kigger i bogen for at mindes en svunden tid. Få gode råd til at inkludere sjove citater og bommerter i den blå bog her.

Den blå bog er en sjov bog, der til tider kan være pinlig for de elever, der indgår i den – og det er helt med vilje. Det skal ikke udelukkende være rosende gloser, men det må heller aldrig være ondsindet, det der står i den.

Af samme årsag kan det være sjovt at inkludere forskellige bommerter og sjove citater i den, så I altid kan mindes hinanden, selv når gymnasie- eller studietiden er overstået. Det må gerne være pinligt og en smule over grænsen, så længe det er sjovt.

Inkludér citater og bommerter i den blå bog

I løbet af gymnasietiden bliver der afholdt mange fester og festlige arrangementer, og her vil der med garanti bliver slynget nogle sjove citater ud, som er værd at huske på. Det kan være en god idé at begynde at samle citater ind allerede tidligt i studietiden, så der er klar, når den blå bog skal udarbejdes.

Det samme gør sig gældende med bommerter – for der er helt sikker nogle, der kommer til at dumme sig i løbet af studietiden. Disse vil formentlig gå over i hukommelsen, men det er ikke alt, der står tidens tand.

Derfor er det værd at inkludere dem i den blå bog, så den fungerer som et evigt minde om sammenholdet, festerne, timerne og alt det andet, der hører studietiden til. Vær dog opmærksom på, at det aldrig må være decideret ondskabsfuldt eller sårende, det der fremgår af den blå bog.

Få trykt den blå bog i professionel kvalitet

Den blå bog kan udarbejdes på flere måder, men det bedste er helt klart at bruge god tid på at udarbejde den. Få trykt en blå bog i professionel kvalitet her. Tag eventuelt udgangspunkt i den samme skabelon, som alle har mulighed for at redigere i.

På den måde er alle i klassen med til at udarbejde den blå bog, så den kommer til at være alsidig og indeholde alle de sjove bommerter og citater, der hører sig til. Det er væsentligt, at alle er med til at udarbejde den, så den bliver så dækkende som overhovedet muligt.