I dag er der flere og flere, der finder det både underholdende og afslappende at sætte sig godt til rette i sofaen med en god film eller serie. Og det er efterhånden også blevet noget, der gøres som en del af en familiebeskæftigelse eller som par, når man hver aften inden sengetid lige kan nå et enkelt afsnit.

Er det en fornemmelse, du kender til? Så er du sikkert også en af de mange, der har en eller flere streamingtejenster, der skal give dig de aboslut bedste muligheder for at få et så stort udvalg af underholdning, det er muligt. Og netop derfor er streaming online i dag meget populært.

Når underholdningen bliver til et kunstnerisk indslag i vores hjem

Og med disse mange streamingtjenester følger der selvfølgelig også en lang række populære serier, der er mange af os, der ser om og om igen. Og fordi de bliver så elskede, er det også noget, der begynder at tage en helt særlig plads i vores hjem – enten på grund af de sjove påfund, de kloge udsagn eller måske noget helt andet.

Uanset hvad, der har berørt dig, så er det sådanne følelser, der i dag kan være med til at pryde vores hjem som en form for kunst, der beretter om vores forhold til de forskellige serier. Det er noget, der gør sig gældende med plakater. Og især 3 er populære.

Hvem kan glemme Egon Olsen fra Olsen Banden?

For det første er der den gamle kendte serie af film med Olsen Banden. Her har flere selv gået og sagt de kendte citater fra Egon Olsen. Og derfor kan det heller ikke komme som en overraskelse, at en af de mest populære og meget elskede plakater, netop er hans mest kendte sætning ’Jeg er omgivet af hundehoveder, hængerøve, slapsvanse…’ og så videre. Du kan vel selv færdiggøre sætningen?

Blinkende Lygter fortjener altid en genudsendelse

Og vi bliver i de danske klassikere. For det siges jo, at der ikke er noget, der er så godt som en dansk film, hvorfor man skal have set en sådan, før man virkelig ved, hvad der snakkes om, når der tales om film. Og netop derfor bør du også kende til citatet, ’Skal du glo’, mens der voldsomt bliver sigtet på en uskyldig ko med en pistol.

Ja, du gættede rigtigt. Her er der selvfølgelig tale om det kendte citat fra Blinkende Lygter. Endnu en klassiker, der har taget mange med storm, og som fortjener en genudsendelse.

’A Dragon is Not a Slave’

Sidst men ikke mindst er der citatet ’A Dragon is Not a Slave’. Siger det dig noget? Så er du sikkert en af de mange, der har siddet klistret til skærmen afsnit efter afsnit og spændt ventet på flere sæsoner af netop Game Of Thrones.

Det er en serie, der har taget ikke bare Danmark, men hele verden med storm, og derfor findes den selvfølgelig også på de store streamingtjenester.

Find flere gode citater her.