Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der bruger meget lang tid på at indrette for eksempel stuen eller køkkenet, idet det er de rum, hvor vi ofte opholder os i vores vågne timer. Dog er det lidt en fejl, idet vi glemmer det rum, som vi hver dag bruger op til 8 timer i. Og her er der selvfølgelig tale om soveværelset.

Søvnen er nemlig vigtig for os, og derfor er det mindst lige så essentielt at rummet emmer af hygge, så det er både komfortabelt og behageligt at sove i. Og derfor må du ikke glemme personligheden, som du for eksempel kan finde gennem citater til soveværelset.

De tre citater til soveværelset

Det kan for eksempel være; ”Det bedste tegn på, at der findes intelligens i rummet, er, at de aldrig har forsøgt at kontakte os”, som netop maner til eftertanke før sengetid. Det kan også være; ”Latter er den korteste afstand mellem to mennesker”, som husker os på, at vi ikke skal gå utilfredse i seng.

Eller hvad med; ”Husk at leve i nutiden, drømme om fremtiden og lære af fortiden”, som netop minder os om, at det er okay at drømme – og hvad er mere essentielt lige før sengetid?

Placer citaterne op din soveværelsesvæg med din personlige håndskift eller i rammer, så du kan skabe en inspirerende billedvæg.

Det vigtigste i rummet er sengen

Derudover skal du have en god seng. Det betyder, at du skal finde frem til den seng, der tilgodeser alle dine behov, krav og ønsker. Og det er lige meget, om du har fokus på højde, blødhed eller pris.

Tag for eksempel et kig på en boksmadras, som længe har været danskerens fortrukne valg, eller hvad med en kontinentalseng, der i dag giver dig den bedste komfort i én madras, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Det kan også være, at en elevnationsseng er den helt rette for dig, idet den lader dig indstille højden på for eksempel hovedende og fodende. Og det er særligt relevant, hvis du læser i sengen, ser TV i sengen eller døjer med uro i benene.

Find alt til soveværelset online

Husk også den gode dyne og den rette pude. Det er nemlig også to ting, der har stor indflydelse på, hvorvidt du får en god nattesøvn eller ej. Du skal for eksempel finde en pude, der passer i højden til din nakke, således din rygsøjle i bøjes uhensigtsmæssigt i løbet af natten.

Det kan give gener og dermed tære kraftigt på din energi. Og din dyne skal passe både i størrelsen og i temperaturen. Du bør for eksempel vælge en sval model, hvis du har en tendens til at svede meget om natten, mens der findes meget lunere modeller, som blandt andet vinterdyner, hvis du er meget kold om natten.

Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det hele online, hvis du tager et kig online.